Bloei en Le(e)v

Praktijk voor psychosociale hulpverlening 

Contact, tarieven en klachten

Contact
Het is best spannend om contact op te nemen en om hulp te vragen. We zijn geneigd door te blijven lopen met hetgeen we mee zitten. Dat voelt vaak veiliger. Dit begrijp ik heel goed. Toch wil ik je aanmoedigen om die stap te zetten en contact met me op te nemen.

Je kunt dit doen door onderstaand contactformulier in te vullen.

Je mag ook contact opnemen via de e-mail op
roelie@bloeienle-e-v.nl

Als je gebruik maakt van het contactformulier of me een bericht via  de e-mail stuurt, geef je me hiermee toestemming om gebruik te maken van jouw gegevens om naar je te reageren. 

Er bestaat op dit moment geen wachtlijst.


Tarieven
Het eerste gesprek van minimaal een half en maximaal een uur is gratis.

Daarna kost een individuele sessie € 75.
De kosten voor relatietherapie zijn € 85 per sessie.

Een sessie duurt 50 minuten met een uitloop van 10 minuten.

Wil je een afspraak afzeggen of verplaatsen? Dan kan dat tot 24 uur tevoren kosteloos. Binnen deze termijn worden de kosten van een consult in rekening gebracht.

Je kunt bij je zorgverzekeraar navragen of je in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de sessies. Psychosociale hulp wordt vergoed vanuit je aanvullende verzekering, omdat het valt onder complementaire hulpverlening. Ik ben lid van de beroepsvereniging NFG, aangesloten bij de RBCZ en in het bezit van het keurmerk christelijke zorg. Relatietherapie komt met uitzondering van Pro-life niet voor vergoeding in aanmerking. Soms is er voor individuele therapie/begeleiding een mogelijkheid voor vergoeding vanuit de WMO of werkgever.


Klachten
Er kan altijd iets gebeuren, waar je niet tevreden over bent. Dat is vervelend. Ik wil je aanmoedigen er niet mee te blijven lopen, maar het met me te bespreken. Samen komen we er vast uit. Een klacht zie ik als een gelegenheid om te leren en de relatie te verstevigen. Komen we er onverhoopt niet uit, dan kun je contact opnemen met de NFG waar ik aangesloten ben bij een klachtencommissie. Voor informatie over het indienen van een klacht kun je hier klikken.


Het privacyreglement is bij mij op te vragen.