Bloei en Le(e)v

Praktijk voor psychosociale hulpverlening 

Ervaringen van cliënten

Roelie,
Dank je wel voor je hulp bij mijn zoektocht naar mezelf. Dat je een poosje naast me wilt wandelen om mezelf en de wereld om me heen beter te begrijpen en van daaruit weer verder te kunnen. Ik krijg eindelijk inzicht in mezelf, welke processen in mij spelen, waardoor ik steeds tegen dezelfde problemen aanliep. Eindelijk mag daar ruimte voor zijn en voel ik me een completer persoon. Dit is zo veel meer helpend dan al de andere hulpbronnen, die ik heb gehad. Daar leerde ik "trucjes" om het leven aan te kunnen, maar omdat ze aan de oppervlakte beleven, hielpen ze niet echt.
Wat ontzettend gaaf dat je je talenten die je van God gekregen hebt, inzet om de wereld een stukje mooier te maken. Je bent echt goed in je werk!
Ik bid je Gods onmisbare, liefdevolle genade en zegen toe in je werk. Ik heb er alle vertrouwen in dat je heel veel mensen kunt helpen.
E. moeite met conflictsituaties


‘Het was een voorrecht deel te mogen nemen aan een therapeutisch traject samen met Roelie. Het heeft mij geholpen minder leuke ervaringen en weggestopte gevoelens uit het verleden beter te begrijpen, te verwerken en een juiste plek te geven zodat ze minder een obstakel vormen. Ik voel en begrijp mezelf nu een stuk beter, en ben beter voorbereid op de toekomst. M’n leven lag toch aardig in puin. Door de ongedwongen aanpak van Roelie voelde ik me al gauw op m’n gemak. ‘Niks moet, alles mag’. De diverse methoden hielpen me beter de problemen te ontrafelen. Iets waar ik ook op langere termijn zeker nog wat aan heb. Ik kijk erg dankbaar terug voor het vertrouwen en de goede gesprekken. Roelie (en God) bedankt.’
N. misbruik in puberteit


De hulp en begeleiding die ik de afgelopen jaren van Roelie mocht ontvangen ervaar is als zeer prettig.
Roelie is een geduldig en positief ingestelde vrouw. En ik had gauw vertrouwen in haar. Ook is ze heel scherp en weet ze tussen de regels door te lezen.
Door praktische oefeningen word je bewust van onderliggende emoties en situaties. Heel verhelderend. Zo krijg je weer een juiste kijk op de dingen.
H. meerdere psychiatrische problematiek


Eerder zat ik vast in mijn eigen denk en gedragspatronen en eisende relaties. Ik had weinig zelfvertrouwen en had lichamelijke klachten, waardoor werken zwaar voor me was. Nu ben ik dankzij de steun van Roelie vrij om zelf te kiezen, grenzen te stellen en mijn eigen leven te leiden en in te vullen. Ik heb weer eigen waarde en ben in staat om full-time te werken. Ik geniet van mijn leven en ben gelukkig.
M. weinig eigenwaarde en kon het leven niet aan


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------